Tek.no

Nyhet

Flere bilder av nye Motorola-mobiler

13 Sept 2007 12:37

På ryktebørsen finner vi per dags dato tre Motorola-telefoner: Rokr U9, Rokr W5 og Pebl U3. Nå har det dukket opp flere bilder og detaljer av telefonene.

Motorola Rokr U9

Det har lenge gått rykter om Rokr U9. Telefonen er utformet nesten som et egg, med en speilblank overflate på fremsiden.

Det mest spesielle med telefonen er de berøringsfølsomme tastene.

Telefonen har to skjermer. Hovedskjermen skal være 1,8 tommer stor, og vise 240 x 320 piksler og 262 000 farger. Skjermen på utsiden er 1,4 tommer stor, og har ifølge ryktene en oppløsning på 160 x 128 piksler.

Ellers har telefonen angivelig støtte for alle verdens GSM-nett, såvel som EDGE. Den har altså ikke 3G-støtte. Den skal også ha støtte for minnekort av typen microSD.

Kameraet skal ta bilder i oppløsninger inntil to megapiksler. Målene til telefonen er ifølge ryktene 9,0×4,86×1,64 centimeter. Den er altså kun én centimeter lengre og bredere enn den knøttlille Samsung M300, og omtrent like tykk.

Se flere bilder av Rokr U9 »

Motorola Rokr W5

Rokr W5 er en telefon i Motorolas velkjente Razer-stil, der hovedpoenget er at telefonen skal være tynn. Ut ifra bildene er det ikke mye som skiller seg fra andre tynne telefoner fra produsenten, og eksempelvis tastaturet ser identisk ut som tidligere modeller.

På bildene ser det ut som W5 har fått en egen musikktast, og det er derfor mulig at den vil markedsføres som musikktelefon og forhåpentligvis ha et dugelig hodesett og stort nok minnekort i pakken til å brukes som mp3-spiller.

Innebygget i telefonen finner du 20 MB minne, og den støtter minnekort av typen microSD. Ifølge ryktene har W5 støtte for stereo-lyd over Bluetooth, altså standarden A2DP.

Mye tyder også på at telefonen er blant de billige. Skjermen er nemlig lavoppløst, med sine 176 x 220 piksler ifølge ryktene. Kameraet er heller ikke blant pikselkongene, med oppgitt 1,3 megapikslers maksoppløsning på bildene.

Størrelsen på skjermen skal være 1,9 tommer, mens telefonen måler 9,9 × 4,6 x 1,7 centimeter og veier 107 gram.

Se flere bilder av Rokr W9 »

Pebl U3

Pebl U3 er ifølge rykter og antagelser en billigere versjon av Pebl U6. U3 er en kamskjellstelefon som er formet mer eller mindre som et egg.

Telefonen har en skjerm på utsiden som ser ut til å kun vise klokkeslett, gjenstående batterilevetid og dekningsmåleren.

Det har ikke lekket spesielt mange spesifikasjoner for Pebl U3, bortsett fra at den skal ha et kamera som tar bilder i 0,3 megapikslers oppløsning - som også kan antyde en lav pris på telefonen.

Se flere bilder av Pebl U3 »

(Kilder: Gizmodo, Unwiredview, Cellpassion)

Les også
Dette kan bli Sony Ericssons nye menyer
Les også
Se Motorolas 2008-modeller
annonse