Til hovedinnhold

Kår årets mobil - vinn Xperia X1

30. oktober arranger Mobilen.no og Mediehuset Digital AS den tredje Gulltasten-kåringen i rekken. I tillegg til et sterkt faglig program, der blant en amerikansk mobilgründer skal lære opp den norske bransjen, vil det bli prisutdeling i 15 forskjellige kategorier. De nominerte ble offentliggjort på torsdag.
Tre nye kategorier er med i år. Disse er Årets Operatør, Årets Multimediemobil og Årets Tilbehør. Den mest høythengende prisen er nok allikevel Årets Mobil, og den kan du være med på å stemme frem.
Årets Mobil
Det er mulig å stemme på hvilken som helst av 34 mobiltelefoner som har kommet i norske butikker det siste året. Alt fra profilerte toppmobiler som HTC Touch Diamond og Apple Iphone 3G til litt rimeligere mobiler, som Nokia 3120 Classic og Sony Ericsson W350.
Samtidig kan du vinne en Sony Ericsson Xperia X1. Vi trekker ut en heldig vinner blant alle de som har deltatt i konkurransen. Vinneren vil bli kåret den 31. oktober og offentliggjøres på Mobilen.no.
Du kan stemme ved å gå inn på Gulltasten-nettsidene og velge menyvalg 05. Derfra trykker på bare på den mobilen du synes har vært best i året som gikk. Husk også å fylle inn ditt mobilnummer, slik at vi kan kontakte deg dersom du vinner. Du kan bare stemme én gang.

Mer om
annonse