Til hovedinnhold

Dette lanserer Sony Ericsson i morgen

Sony Ericsson vil etter alt å dømme lansere både spillmobilen F305 med egne spilltaster og 8-megapikselmobilen C905 i morgen. I tillegg lanserer Sony Ericsson sannsynligvis allround-mobilen S302.

Nettstedet mobil.se, melder også at Sony Ericssons etterlengtede P5 Paris vil bli lansert, i tillegg til en musikktelefon med kodenavn Alicia.

Åtte megapiksler

Sony Ericsson C905 har et mobilkamera med en oppløsning på 8,1 megapiksler, bildestabilisator, autofokus, xenon- og fotoblits og ansiktsgjenkjenning noe som burde være nok til å etablere seg helt i toppen blant de beste kameramobilene på markedet.

Skyvetelefonen som anses som det nye flaggskipet i Cyber-shot serien til Sony Ericsson har fått kodenavnet Shiho.
Sony Ericsson C905. Artikkelen fortsetter under bildet

Sony Ericsson Paris

P5 Paris, arvtageren til businesstelefonen P1, er også blant mobilene som forventes å bli offisielt lansert i morgen. Dette er en skyvetelefon med berøringsskjerm, 5-megapikselkamera og A-GPS.

I likhet med P1 har den nye modellen to bokstaver per tast på Qwerty-tastaturet for å spare plass, ifølge mobil.se.
Sony Ericsson P5 Paris. Artikkelen fortsetter under bildet

F is for Fun

En annen spennende mobil som forventes i morgen er F305, som er en mobil som vil gi deg en bedre spillopplevelse enn mange andre mobiler. Den har nemlig egne spilltaster (minner om Playstation-taster) stereohøytalere, to tommers skjerm og tre medfølgende spill.

Nettstedet Gizmodo hevder at F-serien til Sony Ericsson vil fokusere på underholdning og spill på mobilen. F305 vil komme i designene Polar White og Mystic Black.
Sony Ericsson F305. Artikkelen fortsetter under bildet

Rimelig allrounder

Sony Ericsson S302, som også ventes i morgen, blir en rimelig mobil med 2-megapiksel kamera, FM-radio og EDGE-støtte. Den nye mobilen tilhører Snapshot-serien til Sony Ericsson.

Intomobile hevder at S302 vil komme i Thunder Grey- og Crystal Blue-design.
Sony Ericsson S302. Artikkelen fortsetter under bildet

Alicia usikker

Mobil.se mener at musikkmobilen som har fått kallenavnet Alicia også vil snike seg med under morgendagens lansering, men de er alene om å melde dette. Alicia er en snerten klapptelefon med to skjermer på utsiden som for eksempel kan vise albumgrafikk fra spillelisten eller symboler som viser værmeldingen.

Sony Ericsson vil antakeligvis også lansere bluetooth-headsetene HBH-PV-715, HBH-PV-720 og HBH-PV-740 (med display).

Mer om
annonse