Til hovedinnhold

Send SMS fra Facebook

Facebook er i dag et av de mest populære sosiale nettstedene som finnes. Med Facebook kommer det som kjent også tusenvis av tilleggsapplikasjoner, som du kan bruke på profilen din. En rekke av disse tilleggsapplikasjonene er spesielt laget med tanke på bruk fra og til mobiltelefon. Nedenfor får du vite mer om noen av disse.
Det første du trenger å gjøre for å få disse tilleggsapplikasjonene på Facebook-profilen din, er å godkjenne bruken av disse. Flesteparten av disse applikasjonene krever at du registrerer deg som medlem. Dette er gratis å gjøre.

Facebook Mobile
Facebook Mobile bruker du når du er ute og farter med mobilen. Har du denne applikasjonen på Facebook-profilen din, kan du sende bilder, videosnutter, lyd, og tekstsnutter direkte fra mobilen til Facebook-profilen din.


Facebook Mobile hjelper deg også med å sende og motta direktemeldinger. På denne måten kan du enkelt holde kontakt med Facebook-kontaktene dine uansett hvor du. Det er også mulig å sende pokes og Wallposts, fra mobilen din til Facebook-kontaktene dine.
Her kan du legge til Facebook Mobile på Facebook-profilen din

Netcom MMS2FB
Applikasjonen Netcom MMS2FB hjelper deg med å sende bilder fra mobilen til Facebook-profilen din, og du trenger ikke å være Netcom-kunde for å bruke den. For å sende bildene forutsetter det selvsagt at du har registrert deg som bruker av Netcom MMSS2FB, og oppgitt mobilnummeret ditt ved registreringen.


Bildene du sender med Netcom MMS2FB dukker automatisk opp i et fotoalbum, som heter Netcom MMS2FB på profilen din. Om du ønsker kan du senere flytte bildene dine over til andre fotoalbum på Facebook-profilen din.
Det koster deg kun 1 kr å sende inn et bilde gjennom Netcom MMS2FB. Utenom dette kommer også vanlige kostnader ved sendte MMS fra din teleoperatør.
Her kan du legge til Netcom MMS2FB på Facebook-profilen din
UIO Notifier
Er du student og går på Universitetet i Oslo? Da er dette Facebook-applikasjonen for deg. Registrerer du deg opp mot denne applikasjonen mottar du viktige beskjeder fra foreleserne og gruppelærerene dine.
UIO Notifier hjelper deg som er UIO-student uansett fag, med å holde orden på studiehverdagen din. Når nye beskjeder dukker opp på emner i UIO Notifier, mottar du disse automatisk til mobilen din.
Her kan du legge til UIO Notifier på Facebook-profilen din
MMS Photos
Med MMS Photos kan du laste opp bilder og videosnutter både fra PC-en og mobilen til Facebook-profilen din. Fra mobilen kan du sende MMS-meldinger direkte til innboksen din på MMS Photos. Du kan velge ut din egen innboksadresse, og legge denne til i kontaktlisten på mobilen din.


Du kan dele både enkeltbilder og fotoalbum fra MMS Photos, med Facebook-vennene dine. Denne tilleggsapplikasjonen kan brukes overalt i verden, og fra alle mobiloperatører.
Her kan du legge til MMS Photos på Facebook-profilen din

Send SMS - Text Messaging
Send SMS - Text Messaging gjør det mulig for vennene dine å sende SMS-meldinger direkte til deg fra Facebook-profilen din. Har vennene dine glemt mobilen hjemme, kan de enkelt sende deg en beskjed gjennom denne mobile tilleggsapplikasjonen.
Alt du trenger å gjøre for å kunne bruke denne applikasjonen, er å gratis registrere deg, oppgi mobilnummeret og mobiloperatøren din ved registreringen, resten gjør vennene dine gjennom å kontakte deg. Mobilnummeret ditt blir trygt oppbevart i databasen til Send SMS - Text Messaging. Du får også din egen kontaktbok forhåndsinnstallert i applikasjonen, hvor du kan legge til venners telefonnummer.


Send SMS - Text Messaging er støttet av de norske mobiloperatørene Chess Communications AS, Netcom, Sense Communications, Tele2 Norge AS og Telenor Mobil AS. Det er ikke gratis å sende SMS-meldinger, betaling for bruken gjør du gjennom Paypal. Dette forusetter selvsagt at du selv er registrert medlem av Send SMS - Text Messaging.
 
Her kan du legge til Send SMS - Text Messaging på Facebook-profilen din

Spill mobilspillene på Facebook
Det finnes ikke bare programmer på Facebook, du kan også slå i hjel tiden din med å spille populære mobilspill direkte på Facebook-profilen din. Vi har funnet frem til det kjente og avhengighetsskapende mobilspillet Tower Bloxx.. Med dette spillet kan du utfordre vennene dine til å bygge skyhøye tårn av blokker. Klarer du å gå av med seieren?Her kan du legge til Tower Bloxx på Facebook-profilen din
Andre mobilspill-applikasjoner du kan legge til på Facebook-profilen din er

  • Mobile arcade
  • Unkasoft gamespace
  • Myxer Med denne applikasjonen kan du også du sende og motta ringetoner, wallpapers, og videosnutter gratis på Facebook. Du gjør lurt å sjekke opp datatrafikken på abonnementet ditt ved bruk av denne applikasjonen.

Ønsker du gå direkte til Facebook fra din mobile nettleser er alt du trenger å gjøre å taste inn adressen m.facebook.com.

Mer om
annonse