NyhetSlem 17-tommer sluppet

Asus G74Sx endelig sluppet

Ny spillbærbar snart i butikkene.

Allerede under årets CeBIT i Tyskland fikk vi en kikk på hva Asus hadde av planer for sin hardt spillende kjøpermasse, og selv da likte vi stilen og funksjonaliteten på nye G74Sx.

Nå har Asus omsider offisielt sluppet sitt nye spillbeist i fiks og ferdig form. Utseendemessig er den så å si identisk med prototypen, selv om den røde designlinjen i front har blitt ofret.

Også spesifikasjonene ble omtrent som forventet. Er du villig til å betale for toppmodellen får du en firekjernet Intel Core i7-2630QM, 16 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 560 med 3 GB videominne, 750 GB 7200 RPM + 160 GB SSD, Bluetooth, 802.11n trådløst nett, bakgrunnsbelyst tastatur og Blu-ray-spiller. I tillegg skal det følge med en Gaming Bag.

Skulle toppmodellen på drøye 18 tusenlapper være i meste laget er det greit å vite at du også kan få G74Sx i andre konfigurasjoner. Den gode spillopplevelsen starter i bunn og grunn på litt over 11 000 kroner, men da altså uten 3D og Blu-ray.

Matt skjerm

De dyrere utgavene av Asus G74Sx er utstyrt med en Full HD-skjerm med 3D-muligheter, og i motsetning til de fleste skjermene for konsumentbærbare har dette 3D-panelet antirefleks. Det er altså matt for å si det slik. Skjermen uten 3D er av den vanlige blanke typen.

For bærbare med 3D-skjerm følger det også med et par aktive 3D-briller.

Asus G74Sx vil være tilgjengelig fra juli måned – det vil si ganske snart.

Orker du litt selvskryt kan du få med deg noen av finessene ved G74Sx i videoen under:

Les også
– Denne har verdens største skjermflate
Les også
Nedgang i PC-salget
Les også
MSI lanserer X460 og X460DX
Les også
Nvidia slipper toppmodell for bærbare
Les også
MSI GT683R: En knallgod bærbar for gamere
Les også
Toshiba med diger spillbærbar
annonse