To nye fra LG

I dag slapp LG telefonene Optimus One og Optimus Chic. Begge kjører Android 2.2 og stiller med super-3G og W-fi under panseret.

De to telefonene har også skjermen til felles. Denne har en størrelse på 3,2 tommer og har en oppløsning på 320 x 480 piksler.

Optimus One er den billigste av de to telefonene. I Sverige skal modellen ha en pris på rundt 2600 svenske kroner, noe som tilsvarer drøyt 2200 norske. Chic vil koste ca. 3000 svenske kroner, eller 2560 norske. Hva veiledende pris vil bli satt til i Norge er imidlertid uvisst enda.

Talestyring av SMS

De to telefonene skal ha noen fiffige funksjoner, som for eksempel Googles Voice Actions. Her kan du rett og slett si til telefonen at du vil sende en SMS, og deretter fortelle telefonen hva som skal stå i SMS-en. Telefonen omgjør din tale til tekst, og sender meldingen uten at du behøver å røre telefonen.

Vi har tidligere snakket om LGs Optimus-serie, og at telefonene i denne serien skulle være basert på brikkesettet Nvidia Tegra 2. Om disse to nylanserte telefonene har dette brikkesettet, er foreløpig uklart.

Optimus One og Optimus Chic vil komme i svenske butikker i henholdsvis oktober og november i år. Når de kommer til Norge, vet man foreløpig ikke.

(Kilde: Mobil.se, GSM Arena)

Les også
LG 2X er lansert
Les også
Nye Desire-varianter fra HTC
Les også
Tegra 2-mobiler er rett rundt hjørnet
Les også
Her er LG Optimus Pad
Les også
Ny budsjett-Android fra LG
annonse