Du kan laste ned KitKat-apper allerede nå

For deg som ikke vil vente på den offisielle lanseringen.

Google har akkurat vist frem sitt nyeste operativsystem, Android 4.4 KitKat. Operativsystemet byr på drøssevis av nye funksjoner, som blant annet berøringsfri stemmestyring, nye apper og en splitter ny hjemskjerm.

Nå har nettstedet Droid Life avslørt at de har klart å plukke ut en del av de nye appene fra en Nexus 5, og gjort dem tilgjengelige for nedlasting. Dermed slipper du å vente på at din Nexus 5 skal komme i posten, eller at resten av telefonleverandørene oppdaterer programvaren sin til Android 4.4.

Last ned og prøv selv

Hele listen over KitKat-appene du kan laste ned finner du hos Droid Life. Ifølge nettstedet er det bare en håndfull apper som føles virkelig nye ut, mens de fleste bare har fått en liten grafisk overhaling og et par nye funksjoner.

De største endringene vil du finne i Google Home, altså den nye startskjermen, Google Search, den nye søkefunksjonen med støtte for automatisk stemmesøk, samt den nye klokken og tastaturet. De kan du laste ned under.

Pass på

Vær obs på at dette ikke er offisielt sluppet av Google, og at du installerer appene på eget ansvar. Det kan godt hende at de ikke vil fungere godt sammen med Sense og TouchWiz, eller Cyanogenmod, for den saks skyld.

Hele app-listen finner du hos Droid Life.

Les mer om de nye funksjonene:
Android 4.4 KitKat er ute »

(Kilde: Droid Life via Engadget)

Les også
Dette er de mest populære Android-versjonene
Les også
Slik blir Android 4.4 KitKat mye raskere
Les også
Nå rulles Android 4.3 ut til Galaxy S4
annonse