Nyhet

Slipp unna tastetabbene

Android-tastaturet SwiftKey X bør du prøve.

Nettsiden Damnyouautocorrect har blitt et Internett-fenomen. Hvis du - mot formodning - ikke kjenner til dette fra før, kan vi røpe at den inneholder morsomme eller upassende ord som har dukket opp i en tekstmelding på grunn av den automatiske stavekontrollen. I hovedsak er meldingene skrevet med et standard iPhone-tastatur, men det hender at det dukker opp innlegg fra Android-brukere også.

SMS har blitt en del av den daglige kommunikasjonen, men mange sliter tilsynelatende med å skrive det har tenkt til å skrive. Det er lett å skylde på stavekontrollen, men vi tror nøkkelen til å unngå tastetabber ligger i å ha et godt tastatur.

Hvis du ofte taster feil i meldinger, bør du sjekke ut SwiftKey X til Android.

Gratis i én måned

Prisen for fullversjonen er 23 kroner, og selv om det ikke er en avskrekkende sum for noe du potensielt vil bruke daglig, er det likevel betryggende å få teste ut tastaturet helt gratis i en måned.

SwiftKey X har støtte for en rekke språk, og den norske ordlisten er det lite å si på. Appen foreslår også ut de ordene, setningene eller formuleringene du bruker oftest. Selv med slurvete tommeltrykk over skjermen klarer SwiftKey X å finne frem til ordet vi ville skrive, og dette fungerer forbausende bra hver gang. Ordforslaget vises klart og tydelig, så her skal det mye til før du tabber deg ut. Vi liker også at det plass til en stor og fet tommel der du skal trykke for å få mellomrom, samt at du får kjapp tilgang til de vanligste "smiley"-ene.

Det skulle ikke mange minuttene med tasting til før SwiftKey X rykket opp som en klar favoritt blant Android-keyboardene. En kollega som har brukt det over tid sier han kjøpte tastaturet for 23 kroner, og at det har vært en meget god investering.

Last ned én måneds gratis prøveversjon av SwiftKey X her

...eller kjøp appen for 23 kroner i Android Market

Har du tips til andre gode tastaturer? Kommenter i forumet nederst på siden!

(Kilder: Android Market)

Les også
Her er Samsungs chatte-tjeneste
Les også
Snart kan de fleste mobiler få superlyd
Les også
Kan du alle hurtigtastene?
annonse