Til hovedinnhold

Nå har Finn.no fått en farlig utfordrer i Norge

Ny, amerikansk rubrikkgigant har offisielt blitt lansert i Norge.

Letgo

Finn.no har lenge vært en relativt dominerende aktører i Norge innen rubrikkannonser på Internett, men for litt siden kunne vi melde at selveste Facebook hadde entret arenaen. I en fersk pressemelding opplyses det nå at enda en amerikansk rubrikkgigant offisielt har ankommet Norge, nemlig Letgo.

Letgo er en relativt ny tjeneste som ble lansert så sent som i fjor. Tjenesten skal allerede ha oppnådd over 30 millioner brukere på verdensbasis, og skal for øyeblikket være den raskest voksende i sitt slag.

Letgo

Bildegjenkjenning og kunstig intelligens

Tjenesten tar form som en nettside og en gratisapp tilgjengelig til både Android og iOS og lar altså brukerne kjøpe og selge alskens gjenstander. Appen fokuserer blant annet på gjøre det enkel å finne ting som er tilgjengelig i nærheten av der du bor, og lar også brukere chatte inni selve appen.

Utover dette byr Letgo på en litt finurlig løsning som innebærer å bruke kunstig intelligens og bildegjenkjenningsteknologi til å gi navn til og kategorisere nye opplastninger automatisk. Dette gjør at annonsene skal kunne opprettes svært raskt. Appen tilbyr også en funksjon som lar brukere generere skreddersydde annonser med ekstra blikkfang.

En av grunnleggerne av Letgo, Alec Oxenford, sier i pressemeldingen at de ønsker å utfordre de etablerte aktørene på det norske markedet med den nye lanseringen, og han mener det er stort potensiale i den norske gjenbruksøkonomien som ikke er utnyttet. Mer informasjon kan du finne på tjenestens nettside.

Facebook lanserte nylig sin egen rubrikktjeneste: Slik blir nye Marketplace »

annonse