Nyhet

Dette brettet har 3D-skjerm

3D er åpenbart buzz-ordet i år, med introduksjon av 3D-TV til stua, 3D-spill og 3D-kameraer. Så hvorfor ikke på et 7-tommer nettbrett med 3D også?
i-Station Z3D skal komme på markedet i november, med en prislapp på rundt 3000 kroner. For denne prisen får du et nettbrett med 7 tommer skjerm, operativsystemet Android 2.1, WiFi, bluetooth 2.0 og FM-radio. Batteriet er på hele 5000 mAh, noe som burde gi lang brukstid. Til sammenlikning har nye iPhone 4 et batteri på 1420 mAh. 

Briller

Det mest spesielle med dette brettet er altså 3D-skjermen. Riktig nok kreves det at du trer på deg et par spesialbriller om du vil se skjermbildene i 3D. Der er et lite skår i gleden, for nettbrettet fyller egentlig godt nok opp i lommene som det er, om vi ikke i tillegg skal måtte dra på et ekstra brillehus.
For den som har tålmodighet er det mer praktiske alternativer på vei. Både Sharp og Samsung har ambisjoner om å lansere små 3D-skjermer basert på en teknologi som ikke krever briller.
Nyskapningen har også innbygget Mini-TV. i-Station støtter DMB, som er den samme TV-teknologien som testes ut i Oslo. Dette gir mulighet for å se TV fra blant annet NRK, TV2, TV Norge og TV3, foreløpig uten at det koster noe. Brettet kommer med 32 eller 64 GB minne.
Nettbrettet er ment for det koreanske markedet, og vi vet ikke om det noen gang vil dukke opp her på berget. En rekke mindre varianter skal også være på trappene fra i-Station, skriver Media IT News.

Les også
VIDEO: Galaxy Tab vist frem i Korea
Les også
5-tommers koloss fra Dell
Les også
Norge i front med MiniTV
annonse