Tek.no

Nyhet

Nettbutikk tabbet seg ut

12 Feb 2010 10:58

De siste par dagene har ryktene svirret om HTC Legend – en videreføring av den populære Android-mobilen HTC Hero –, men den internasjonale mobilpressen har stort sett konkludert med at vi må vente til Mobile World Congress for å få håndfaste fakta på bordet. Det var før den nederlandske nettbutikken KPN ved en feiltakelse annonserte HTC Legend under fanen ”kommende mobiler” (nå fjernet).

Engadget Mobile klarte likevel å snappe opp nok info om Hero-etterfølgeren til å gjøre dette interessant.

Ligner på Hero
Navnet HTC Legend i seg selv antyder langt på vei at den vil havne i samme kategori som HTC Hero. Men har den det som skal til for å bli legendarisk? Utseende minner unektelig om Hero, og HTC Legend vil i likhet med denne kjøre Android OS (trolig v. 2.1). Vekten skal ifølge KPN være rundt 135 gram – altså nøyaktig det HTC Hero veier (litt suspekt?). Skjermen skal også være på 3,2 tommer, som også samsvarer nøyaktig med HTC Hero. Men i følge Mobilsiden.dk skal Legend ha en AMOLED-skjerm, og det vil i så fall være en forbedring.

Videre skal HTC Legend ha et 5-megapikselkamera med autofokus og fotolys (nyhet!), 256 MB RAM, 512 MB internminne, samt støtte for 32 GB minnekort. I tillegg skal den ha GPS, Bluetooth, WLAN, og støtte for turbo-3G. Med andre ord få funksjonsforskjeller mellom Hero og Legend.

Med andre ord er det trolig snakk om noen små forbedringer fra Hero, men derimot er det kanskje ikke så mye som skal til for å gjøre denne mobilen ”Legend(ary)”?

Les også
Slik blir Super AMOLED
Les også
Nokia vil ha felles bil-standard
Les også
Nå virker Sense på HTC Magic
Les også
Slik blir Googles egen androidmobil
Les også
Her er 2010-mobilene til HTC
Les også
Android 2.0 kjører på HTC Dream
annonse

Les også