Nyhet

Meizus flaggskip kommer i enda bedre versjon

Pro 6 Plus har bedre innmat og større skjerm – men er fremdeles rimelig.

Av kinesiske mobilprodusenter er det Huawei og Xiaomi som er mest kjent på våre breddegrader, men også Meizu har mange spennende ting på gang, blant annet helt rammeløse mobilmodeller. Nå har PhoneArenasnappet opp at Meizu skal lansere en forbedret utgave av sitt seneste flaggskip.

Den nye mobilen heter Pro 6 Plus og er som navnet antyder en større versjon av Pro 6, som Meizu lanserte i april i år.

Gakaxy S7-prosessor

Pro 6 Plus har jekket skjermstørrelsen opp fra 5,2 til 5,7 tommer, og i tillegg er oppløsningen skrudd opp til 2560 x 1440 piksler. Til tross for større skjerm har Pro 6 Plus dermed vesentlig høyere pikseltetthet enn den vanlige versjonen, som kun byr på 1920 x 1080 piksler.

Meizu Pro 6 Plus.

Ellers er det verdt å merke seg at Meizu denne gangen har droppet Helio-brikken fra MediaTek til fordel for Samsung velkjente Exynos 8890, den samme brikken som sitter i Samsungs Galaxy S7.

Den nye modellen har som før 4 GB minne, og maksimalt 128 GB lagringsplass er på plass denne gangen, i tillegg til 64 GB. Ellers har mobilen et hovedkamera på 12 megapiksler, og batterikapasiteten er øket til 3400 mAh, fra 2560 på forgjengeren.

3700 kroner

Pro 6 Plus skilter videre med USB Type-C-kontakt, og Meizu har også utstyrt mobilen med den såkalte 3D Press-teknologien, som er selskapets svar på Apples 3D Touch.

Den kinesiske prisen ligger på relativt beskjedne 3000 yuan, cirka 3700 norske kroner, og Meizu har bekreftet at mobilen skal lanseres utenfor hjemlandet. Norge er enn så lenge ikke blant landene hvor Meizu-telefonene er offisielt lansert, til tross for at de er tilgjengelige både i Sverige og Danmark.

Vi pakket nettopp opp en annen kinesisk mobil: Xiaomi Mi Max er temmelig lekre saker »

Les også
Denne luksusmobilen har trolig verdens største mobilbatteri
Les også
Hvis dette stemmer har Meizu laget en mobil helt uten rammer
Les også
Xiaomi Redmi Note 4 er kjempebillig, men byr på 10 prosessorkjerner og saftig batteri
annonse