Til hovedinnhold

23-åring fikk milliardtilbud fra Facebook

Takket pent nei, og vil ikke selge applikasjonen sin.

Facebook er glad i kjøpe opp konkurrentene sine, og nylig skal de ha prøvd å kjøpe opp den voksende lynmeldingstjenesten Snapchat for hele tre milliarder dollar. Bak den populære applikasjonen står en 23 år gammel amerikaner ved navn Evan Spiegel, som pent takket nei til beløpet som tilsvarer omtrent 18,5 milliarder kroner.

Han tror nemlig at applikasjonen kommer til å vokse i tiden som kommer, og vil være verdt enda mer om ett års tid.

Enorm vekst

Stadig flere bruker Snapchat.Foto: Snapchat

Snapchat ble startet for to år siden, og har siden den gang vokst enormt i popularitet. Nå blir det sendt over 350 millioner "snaps" via applikasjonen hver eneste dag, noe som nesten er en dobling fra tallene i juni i år.

Med en slik vekst og en økende interesse fra store selskaper for appmarkedet, er det kanskje ikke så rart at Spiegel tror han kan få mer penger for produktet sitt.

Men, akkurat som med mange andre applikasjoner der ute, har ikke Snapchat funnet noen god inntjeningsmodell enda. Applikasjonen er fortsatt fri for annonser og reklame, men Spiegel har sagt ved flere tilfeller at de jobber for å gjøre det mulig for selskaper å kjøpe seg annonseplass i Snapchat.

Facebook mister unge brukere:
Ungdommen bruker heller Snapchat enn Facebook »

(Kilde: Wall Street Journal via Computer World)

annonse