Til hovedinnhold

Nå får du lik pris på kontantkort

Lavprisaktør gjør kontantkort like billig som fastprisabonnement.

Daglig leder Pål Barth Nilsen i Talkmore lover like gode priser til kontantkunder som abonnementskunder.

Sterk konkurranse i mobilmarkedet de siste årene gjør at Norge nå er blitt ett av de landene i Europa hvor det er billigst å ringe. Men for de rundt 1,5 millioner kontantkortkundene i Norge har utviklingen stått stille, mener mobilselskapet Talkmore.

Selskapet åpner nå for at Talkmores fastprisprodukter kan kjøpes som forhåndsbetalte kontantkort, slik at kontantkortkundene får de samme betingelsene som abonnementskundene.

– Det er på tide at dette kundesegmentet blir tatt på alvor. Det er ingenting som tilsier at vilkårene for kontantkort og abonnement skal variere i så stor grad som det gjøres i dag, sier daglig leder i Talkmore, Pål Barth Nilsen i en pressemelding.

Urettferdig kundebehandling

Nilsen mener det i hovedsak er mindreårige, unge mennesker, og de med privatøkonomiske utfordringer som bruker kontantkort.

- Kontantkortkundene er lojale og betaler sin telefonbruk på forhånd. De utgjør derfor ingen større risiko for oss som mobiloperatør. Mobilselskapene vet å utnytte dette og tilbyr kun skyhøye priser, sier Barth Nilsen.

Han understreker at det ikke er snakk om veldedighet, men at dette er en attraktiv kundegruppe for dem.

Talkmore var først i Norge med å lansere fastprisabonnement, men den gang var det snakk om store mengder ringeminutter – ikke SMS eller datatrafikk. I dag er Telenor-eide Talkmore fortsatt en av prispresserne på det norske markedet.

Har du ikke kontantkort, men lurer på om du har det billigste mobilabonnementet, kan du sjekke prisene med vår Ringepriser-tjeneste.

Les også: Ni ganger dyrere enn NetCom i utlandet

annonse