Til hovedinnhold

Razer lager mikrokonsoll og mediesenter i ett

Ønsker å innta stuen din ved hjelp av Android TV.

Razer
Vegar Jansen

Da Googles I/O-konferanse i San Fransisco startet i går var nye Android TV en av de store nyhetetene. Og som seg hør og bør er det allerede flere aktører som satser på den nye plattformen. Herunder finner vi blant annet Razer, som nok er mest kjent for sin bærbare PC Razer Blade samt en rekke mus og tastaturer for spillere.

Men nå ønsker selskapet å være med på en eventuell boom med Android TV, og varsler nå i en pressemelding om sine planer rundt en «mikrokonsoll» som skal kjøre det nye operativsystemet. Den skal selvfølgelig kunne strømme filmer og musikk til TV-en din, men vil også ha fokus på spilling.

– Dette er en fremtidsrettet konsoll. Bygd på Googles utrolige Android TV-plattform, vil Razers mikrokonsoll ikke bare innlemme både seriøs og lett spilling, men også musikk, film og annen underholdning og sosiale applikasjoner, alt på et system du kan ha råd til, uttaler Min-Liang Tan, medgründer og sjef hos Razer.

Lite som er avklart

Mikrokonsollen er på langt nær ferdig, så alt vi egentlig har å gå på er et par smålekre konseptbilder og en visshet om at Razers designere har en tendens til å komme opp med estetisk tiltalende produkter.

Foto: Razer

Hardware.no har også kontaktet Razer, men de kunne verken si noe mer om hvorvidt denne mikrokonsollen også vil bli tilgjengelig i Norge, eller omtrent hvor mye den vil koste.

Vi fikk heller ikke noe mer informasjon om hvordan mikrokonsollens spillfokus skal inkorporeres i praksis. Men skal vi gjette, vil det trolig ha noe med Razers egen programvare og plattform å gjøre, som visstnok benyttes av ni millioner brukere.

Men det vi vet er at mikrokonsollen vil kunne fjernstyres med en passende Android-enhet. Og da Android TV dessuten vil ta imot stemmekommandoer, så du vil også kjefte på den når spillingen ikke helt går som den skal.

Ifølge Razers pressemelding vil mikrokonsollen komme på markedet i løpet av høsten.

Selskapet liker å leke med design:
Se Razers elleville konsept-PC >>>

Kilde: Pressemelding

annonse