Til hovedinnhold

Snuser på Mac-versjon av The Old Republic

Bioware har veldig lyst til å konvertere det massive rollespillet.

Biowares gigantsatsing Star Wars: The Old Republic er foreløpig kun til Microsofts operativsystemer, men kanadierne bedyrer at de har veldig lyst til å lage en OS X-versjon når dønningene rundt utgivelsen den 20. desember har roet seg.

– Vi vet at det er et stort Mac-publikum blant våre tilhengere, og vi vet at det er et viktig publikum som vi har lyst til å betjene. Mange av våre tidligere spill har fått Mac-versjoner, og selv om vi ikke har annonsert noen detaljer om en slik versjon av The Old Republic, så vet vi at det er et stort og viktig publikum, sier Bioware-sjef Greg Zeschuk til Massively.

Mange baller i lufta

Det er slettes ikke alle PC-spill som også utgis til Mac, men spillutvalget til operativsystemet OS X har blitt temmelig solid. De fleste av dem er konverterte versjoner i ettertid, men noen utviklere velger også å støtte det populære operativsystemet fra starten av.

Blizzard utga for eksempel både World of Warcraft og Starcraft II til Mac samtidig som Windows.

Bioware jobber samtidig med andre spilll. Mass Effect 3 utgis den 6. mars, Command & Conquer: Generals 2 er satt til å utgis neste år og de har bekreftet at Dragon Age III er under utvikling.

Vi jobber med et førsteinntrykk av Star Wars: The Old Republic til Windows i skrivende stund.

annonse