Til hovedinnhold

Nokia bekrefter flere trykkskjermstelefoner

Nokia

Under en pressekonferanse om nylanserte 5800 Xpressmusic i New Delhi igår valgte Nokia å lette litt på sløret for selskapets planer for trykkskjermstelefoner.

– Vi har en rekke trykkskjermstelefoner på vei, inkludert en N-serie-telefon som kommer i nær fremtid, sa Nokias Devinder Keshore til fremmøtte journalister.

Spekulasjonene i gang

Om Keshore sa det ved et uhell eller ikke er usikkert, men det har fått spekulasjonene til å løpe løpsk i teknologipressen. Indiske Cellpassion skriver at en lansering av den nevnte N-telefonen kan komme allerede i år, med markedslansering tidlig neste år.

Du blir ikke akkurat spåkone ved å påstå at den finske produsenten er i full gang med flere trykkskjermstelefoner, i tillegg til 5800. Det som derimot er interessant er at det stadig lekker ut små biter med informasjon om hva slags konsept Nokia satser på. Ryktene har allerede versert om at Nokia har en ny Communicator på gang med trykkskjerm. Ifølge Gizmodo skal selskapet også være travelt opptatt med å lage en telefon som kombinerer Iphone 3G og Blackberry Storm, og som kan bli en sterk utfordrer til begge.

Det eneste som er sikkert ut i fra spekulasjonene som går og de få hintene Nokia lekker i ny og ne er at vi kommer til å se mye nytt og interessant fra Finland i tiden som kommer. Og at utviklerne rundt den nye utgaven av S60-grensesnittet 5th Edition, vil få mye å gjøre.

(Kilder: Intomobile, Engadget, Unwiredview)

annonse