Nyhet

Ny og moderne Thunderbird

Versjon 3.0 av e-postprogrammet Thunderbird er nå tilgjengelig for nedlasting. Blant nyhetene er forbedret søkefunksjon med avansert filtermulighet, og globalt søk har nå autofullførfunksjon som gir treff fra adresseboken.

Det skal nå være enklere å sette opp flere e-postkonti i Thunderbird, og verktøylinjen er forbedret med blant annet søkemulighet, svar, videresend, slett og uønsket som en del av hver e-postmelding.

Når du dobbeltklikker på en melding vil denne åpnes i en ny fane, og når Thunderbird avsluttes vil programmet huske alle åpne faner, og åpne disse igjen når Thunderbird kjøres igjen senere. Det skal også være enkelt å skifte mellom åpne faner via en fanemeny.

Smarte mapper i mappepanelet er aktivert som standard, det vil si mapper som kombinerer innboks fra flere e-postkonti. Dersom du åpner flere e-postmeldinger samtidig vil du få en oversikt over disse i et eget vindu.

I tillegg er flere funksjoner blitt forbedret i Thunderbird 3, blant annet adresseboken, Gmail-integrasjon, arkivering av e-postmeldinger, og system for utvidelser.

Les mer om nyhetene på mozillamessaging.com.

Last ned

Thunderbird 3 kan lastes ned fra mozillamessaging.com.

(Kilde: Mozilla Messaging)

Les også
Sikkerhetsoppdatering for Thunderbird
Les også
Les Gmail-meldinger uten nett
Les også
Thunderbird moderniseres
annonse