Nyhet

Galaxy Note 5 lanseres 13. august

Nå vet vi nesten alt om Samsung kommende brettmobilmonster.

Hvis du er blant dem som vil ha det største, beste og mest funksjonsrike, har vi en god nyhet: Samsung Galaxy Note 5 skal angivelig bli lansert den 13. august.

Dette er Samsungs teaser-bilde av det vi må anta er Galaxy Note 5. Foto: Samsung

Det er PhoneArena som melder om nyheten, som kom fram i en nylig pressemelding fra Samsung. I pressemeldingen ber de oss «notere» (Note) datoen, noe som levner liten tvil om hva som vil bli avslørt på Galaxy Unpacked-eventen. Pressemeldingen inkluderer også bildet til høyre, som viser konturen av en telefon med plass til en skjermpenn.

I det siste har det dessuten lekket detaljerte spesifikasjoner for Galaxy Note 5, samtidig som en rekke bilder av telefonen også har blitt publisert. Til og med et «offisielt» pressebilde har lekket. Dermed kan man spørre seg hva mer Samsung egentlig har å avsløre på Unpacked-eventen sin.

Dette er et offisielt pressebilde av både Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus som har lekket. Foto: Weibo

Lanseres sammen med Galaxy S6 Edge Plus

Galaxy Note 5 er etter alt å dømme ikke alt som lanseres den 13. august. Det virker nemlig som om Galaxy S6 Edge Plus også vil se dagens lys samme dato, noe de lekkede bildene også tyder på. Denne telefonens spesifikasjoner er også lekket, men det ser i bunn og grunn ut til at den bare blir en større utgave av den allerede eksisterende Galaxy S6 Edge.

Se for øvrig bildekarusellen nederst for alle bildene!

Pennen til Galaxy Note 5 blir helt unik:
Hva i all verden gjør den nye knappen? »

(Kilde: GSMArena, PhoneArena)

annonse