Til hovedinnhold

Dr. Dres Ipod-anlegg tilgjengelig

Dr. Dre og Monster Cable har som kjent gitt ut hodetelefoner sammen, og nå har turen kommet til lydanlegg – eller rettere sagt Ipod-anlegg. Det nye produktet Beatbox har en dokkingstasjon for Ipod og Iphone med innebygd forsterker og høyttalere, men har også en AUX-inngang for tilkobling til andre lydkilder hvis man måtte ønske det.

Dr. Dres merkevare Beats har som mål å øke kvaliteten på lydgjengivelsen hos forbrukerne, og på den måten sikre at opplevelsen skal komme nærmere slik de profesjonelle hører musikken i studio.

Beatbox skal få til dette og i tillegg ekspandere forbi soloopplevelsen til Beats-hodetelefonene ved å tilby en portabel musikkavspiller. Produsentene lover kraftfull lyd, dyp bass, rike mellomtoner, god dynamikk og klare toner uten forvrengning.

Ipod-anlegget skal være like passende for rock og hiphop som for klassisk musikk, og skal til tross for sin lille og kompakte størrelse tilby en god erstatning til en subwoofer og forsterker som man vanligvis trenger for å få bra lyd.

Dimensjonene på Beatbox er 25,4 cm x 57,15 cm x 22,2 cm. Med pakken følger det en også en adapter til Iphone og Ipod, to ben for høydejustering og en fjernkontroll som gjør at man kan spille av, pause, spole og navigere musikk mens man for eksempel ligger i sofaen.

Beatbox er nå tilgjengelig som bestillingsvare hos norske forhandlere med en prislapp på 3795 kroner.

(Kilder: Beats by Dr. Dre, Monster Cable, Soundgarden)

annonse