Tek.no

Guide Saints Row IV

Slik får du rålekker grafikk i Saint's Row IV

Vi har lekt oss gjennom galskapen.

2 Sept 2013 09:34

Innledning

Saints Row IV er en vill orgie av lettkledde damer, monstre fra det ytre rom og skytevåpen. Midt i det hele står du, og er pent nødt til å gjøre det beste ut av situasjonen, som i beste fall kan karakteriseres som håpløs.

Damene varter opp, mens gutta hygger seg. Saints Row IV kan fremstå som rimelig ensporet.
Definisjonen av trøbbel i tårnet.

Dette er ikke spillet for deg som ønsker en blodseriøs simulator, eller et realistisk skytespill. Her snakker vi skyhøy morofaktor, så får man heller glemme alle de underlige detaljene.

Saints Row IV er ikke spesielt politisk korrekt. Her er det en overvekt av lettkledde damer som gjerne varter opp i kulissene, mens gutta henger rundt med en sneip i kjeften.

Med en slik mengde lettbeint humor har dette spillet en egen evne til å få oss til å trekke på smilebåndet. For virkelig å kunne nyte godt av den lekre grafikken har vi tittet nærmere på hva du trenger av maskinvarekrefter, og annet utstyr.

– Listen er flyttet enda et hakk

– I forhold til forrige utgave av spillet er alt større og voldsommere, med en historie som balanserer humor med spenning og friheten til å gjøre nesten det du vil, hvor du vil, og hvordan du vil. Det skriver kollega Gøran Solbakken i Gamer.no.

Gøran synes det er innmari kult å løpe rundt i byen, ikledd Elvis-kostyme og hestehodehatt med en dildo og dubstepvåpen, legge alle hemninger igjen og bare la kaoset og moroa begynne.

– Historien er enda mer overdreven enn i de tre foregående spillene, men innehar likevel en god balanse mellom alvor og useriøs humor. Flere av sidehistoriene er både morsomme og spennende , og gir flere minneverdige øyeblikk. Båret av godt stemmeskuespill, humoristisk dialog og stor variasjon er historien underholdende og god.

Gamer.no ga spillet ni av ti mulige poeng, og vurderte det som et klassisk spill.

4.5

Hele anmeldelsen av Saints Row IV kan du lese hos Gamer.no.

Vi har testet ytelsen i spillet på to maskiner, der hver maskin bruker åtte ulike skjermkort i tur og orden. På den måten får vi et godt overblikk over hva som betyr noe for ytelsen.

Bli med over på neste side, så titter vi på hvilke grafikkinnstillinger du kan endre »

Les også