Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 16

I dag kan du vinne flotte premier.

16 Des 2012 00:01

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Hos Akam.no kan du vinne videokameraet Panasonic HX-WA20 i dag. Dette er designet med aktivitet i tankene, og her trenger du ikke ta smålige hensyn. Dette videokameraet har nemlig pistolgrep og er i tillegg vanntett og spesielt beskyttet mot støv og sand.

Panasonic HX-WA20.Foto: Panasonic

Amobil.no

Amobil.no trekker ut én vinner som får Linksys' trådløse routertoppmodell Linksys EA6500, samt den trådløse "broen" WUMC710. Sistnevnte lar deg koble utstyr som krever kablet nett opp på det trådløse nettverket.

Linksys EA6500.Foto: Linksys

Gamer.no

I dag deler Gamer.no ut ti valgfrie spill fra GOG.com – den populære nettbutikken som har spesialisert seg på å gjøre gamle spill tilgjengelig på dagens Windows-plattformer.

Skjermbilde fra nettbutikken GOG.com.Foto: GOG.com

Hardware.no

Én heldig vinner stikker i dag av gårde med et helt års abonnement på Viasats gullpakke. Her får du blant annet Viaplay, parabolanlegg med fri installasjon og selskapets beste opptaksmottaker Pace 865 HD-PVR.

Pace 865 HD-PVR.Foto: Viasat

Lykke til!

Lik oss på Facebook du også.

Les også
5 ting du må huske når du handler julegaver på nett
annonse

Les også