Til hovedinnhold

Gaming

TestTest: Steelseries Spectrum 7XB Gaming Headset

Trådløst til ivrige spillere

Et deilig verktøy for deilige spillopplevelser.

Det er hevet over enhver tvil: En skikkelig «Gamer» må ha et skikkelig headset. Knallgode hodetelefoner for PC har vært på markedet lenge, men nå har konsollene begynt å få flotte produkter også.

I havet av ledninger som vanligvis omkranser PC-en utgjør én ekstra sjelden noen stor forskjell. Men i en stue hvor flere skal ferdes og ryddighet tillegges større vekt, er trådløse varer definitivt tingen.

Lite og lett med god passform.

Derfor har SteelSeries laget de trådløse spillhodetelefonene Spectrum 7XB. Disse er spesielt tilpasset Xbox 360, men kan også brukes til PC. Problemet med trådløse produkter er likevel at de ofte er dårligere enn sine brødre med kabel. Er det slik denne gangen også? Det kan se slik ut.

SteelSeries Spectrum 7XB Gaming Headset er perfekt egnet til spilling. Det er praktisk, sterkt og har mange nyttige funksjoner.

Ikke for alle

De forskjellige lydinnstillingene og «LiveMix» gir deg muligheten til å tilpasse lyddelen av spillopplevelsen akkurat slik du ønsker. Det er også lett å stille inn lyden på din egen mikrofon eller lyden som kommer fra andres.

7XB er likevel ikke et «allround» headset, selv om lydkvaliteten det byr på er mer enn god nok i de fleste situasjoner. Det er også skuffende at du må ha egen lader, hvis du ikke har lyst til å bruke opp bøttevis med vanlige batterier, og at det ikke følger med oppladbare batterier.

Hodetelefonene lider ikke det minste av å være trådløse, og er i tillegg svært stilige å se på. Dette er midt i blinken hvis du er ute etter et kult spillheadset til både PC og Xbox 360, gitt at du ikke trenger mikrofon til førstnevnte.

Les hele testen på Gamer.no

annonse