Tek.no

Test

Dette er ukens apper

Kurt Lekanger / montasje
17 Jan 2016 08:00

Next Episode

Lommeseriemester

Følger du med på så mange tv-serier at du aldri tør å høre på hva medelever eller kollegaene snakker om, av frykt for at de skal røpe noe?

Før i tida var det enkelt. Hvis noen spurte noen andre på skolen eller jobben om de hadde sett et visst program, hadde de alltid det. Med mindre de hadde sovna midt i episoden, for sant å si var det mye kjedelig på tv før. På 70-tallet hadde vi kun en tv-kanal, og video var bare et rykte. Spol til i dag, og ingen har oversikt over alle kvalitetsseriene som går. Next Episode kan gi deg det.

Når du har installert appen, kan du begynne å gi stjerne til de seriene du følger med på. Du får se når neste episode sendes, og når de tidligere episodene ble lagt ut. Du kan se hvilke serier som er mest populære for tiden, eller for 3 måneder siden, 6 måneder siden, ett eller to år siden, og hvem som anbefales. Alle seriene kan listes opp i ulike kategorier, som er komedier, drama, sci-fi, animasjon og reality.

Vi du sjekke ut nye serier, kan du lese synopsis om dem og se trailere, samt eventuelt sjekke hva som har skjedd i de foregående episodene. Det kan være nyttig hvis du er nødt til å hoppe over en del episoder og fortsatt følge med, eller hvis du vil juge på deg å ha sett absolutt alle episoder av alle serier du bør følge med på. Advarsel: Det er lett å gå i surr, og det er ikke like moro som å faktisk se seriene.

Next Episode

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone »