Service

Årets ti mest populære mediespillere

Topp ti mediespillere del 1

Mange av oss lagrer alt av musikk, film eller bilder på PC-en. For å videreformidle disse filene til et eksternt stereoanlegg eller TV-en, er en mediespiller en kjekk løsning.

På markedet finnes det både enkle og mer avanserte løsninger. Når du har kartlagt behovet ditt og funnet en modell som passer deg, kan du ved hjelp av noen tastetrykk søke opp hvem som gir deg den beste prisen på nett. Vår prissøketjeneste Prisguide.no hjelper ukentlig over 400 000 personer med å finne best mulig pris på produkter.

Vi har sjekket hvilke mediespillere som er mest søkt på blant forbrukerne fra 1.jaunar i år til og med 24.mars i vår prissøketjeneste. Her er hvilke modeller som er hottest:

#10 Logitech Transporter

På starter av listen finner vi den dyreste spilleren i listen. Transporter er den gromeste modellen Logitech har og koster deretter.

Finn beste pris på Logitech Transporter

#9 Apple TV 160GB

En ny modell med større kapasitet fra Apple. En kompakt spiller på under en kilogram med HDMI-inngang.

Finn beste pris på Apple TV 160GB

#8 AC Ryan Playon!HD Mini

Liten mediespiller med støtte for både nettradio og RSS til en hyggelig pris.

Finn beste pris på AC Ryan Playon!HD Mini

Les også testen av mediespilleren fra AC Ryan

#7 Logitech Squeezebox Boom

En mediespiller med innebygget Wi-Fi, integrert forsterker og høyttaler. Kan blant annet streame radio direkte fra internett.

Finn beste pris på Logitech Squeezebox Boom

#6 Western Digital HD TV

Praktisk mediespiller utformet som en ekstern harddisk. Spilleren har støtte for 1080p oppløsing og fjernkontroll følger med. Ikke nettverksmulighet.

Finn beste pris på Western Digital HD TV

Se de fem mest populære mediespillerne på neste side