PUBG kommer til Playstation 4

Flere lekkasjer tyder på desember-lansering.

Selv om Sony selv ikke har bekreftet nyheten ennå tyder alt på at det svært populære Battle Royale-skytespillet Player Unknown's BatteGrounds (PUBG) kommer til Playstation neste måned. Det melder Eurogamer.

Det skal være spill-analytiker Daniel Ahmad som er kilden til denne nyheten, som uansett ikke kommer som noen overraskelse på de som har fulgt spillet den siste tiden.

Nylig lekket det nemlig at det koreanske organet for spillmerking har godkjent Playstation 4-versjonen av spillet, og for et par dager siden ble det funnet bilder fra spillet på Sonys Playstation Network hvor det kommer til salgs.

Tiden har løpt ut for Microsoft

Fra ørkenkartet i PUBG.

PUBG har vært tilgjengelig til PC i over to år, men kom til Microsofts Xbox One-konsoller i november i fjor som en såkalt tidseksklusiv tittel. Nå har avtalen til Microsoft snart utløpt og utvikleren står fritt til å lansere spillet på konkurrerende konsollplattformer.

Det neste spørsmålet vi må stille oss er dermed når Nintendo Switch-versjonen av spillet kommer ut. Som kjent finnes PUBG allerede til mobil, så Switch-konsollens tekniske begrensninger bør i alle fall ikke står til hinder.

Samtidig som den tidseksklusive avtalen til Microsoft løper ut har selskapet på Twitter varslet store PUBG-nyheter den 10. november. Det er allerede tilbakevist at de planlegger å gjøre spillet gratis på konsollen, og det spekuleres nå i om de har sikret seg nok en tidseksklusiv avtale, bare denne gangen om et nytt kart du kan kjempe på.

Spiller du på datamaskin?
Dette grafikkortet trenger du for å spille PUBG »

(Kilde: Eurogamer)

Les også
Nå blir det endelig mulig å skifte brukernavn på Playstation Network
Les også
Også Sony vil ha en bit av retro-kaka: Lanserer PlayStation Classic
Les også
Vi har sjekket: Enorme summer å spare på å ha litt is i magen når du kjøper spill
Les også
PUBG-skaperen saksøker Fortnite – sier de har kopiert suksessformelen deres
annonse