Tek.no

Nyhet

Spotify fjerner grense på 10 000 sanger

Niklas Plikk, Tek.no
27 Mai 2020 09:30

I våre moderne tider er «platesamling» noe som er forbeholdt de eldre generasjonene – for det er mye enklere å lene seg på musikkstrømmetjenester som Spotify. Men frem til nå har den gjengen hatt en grense på hvor stor din virtuelle musikksamling har kunnet være.

Når du nådde 10 000 sanger, ble du nemlig bedt om å rydde litt først dersom du ønsket å legge til noe nytt.

Spotify

Nå blir det imidlertid slutt på dette. I disse dager ruller Spotify nemlig ut oppdateringer som skal gjøre det mulig å like og lagre så mange sanger og album som du bare orker til ditt musikkbibliotek.

I en bloggpost fra selskapet får vi vite at å oppheve grensen på 10 000 låter i biblioteket er en av de mer etterspurte egenskapene.

Selskapet selv omtaler ønsket om å fjerne blokkeringen som et av de mest populære på Spotify-forumet, med over 12.500 stemmer på forslaget.

Endrer ikke «offline»-grensa

En annen berømt grense på 10 000 går på hvor mange sanger du kan lagre lokalt på dine enheter. For selv om strømming er kjekt, er det ikke alltid like praktisk dersom du har et beskjedent dataabonnement eller mangler god dekning.

Denne «offline»-grensa endres dog ikke, så du vil ikke nødvendigvis få drasset med deg absolutt alt du har puttet i musikkbiblioteket ditt.

Du kan heller ikke opprette ubegrensede spillelister – også her er grensen stadig på 10 000 låter.

Les også
Spotify lar deg og vennene dine leke DJ-er sammen
annonse