Tek.no

Nyhet

Bilder fra CeBIT 2004

9 Apr 2004 00:02

Bildeserie 1

Trekstor viste frem svært små lagringsenheter. Her ved USB-MiniStick 128MB.

Kingmax viste frem mange hvasse minnemoduler til bærbare PCer, blant annet en 1GB DDR400 modul. Kingmax sa også at de hadde flere velfungerende SO-DIMM DDR-2 moduler som kunne lanseres "når som helst". Men at disse modulene ikke ville bli lansert riktig ennå, da det er ingen plattform som støtter disse modulene.

Panasonic viste frem mange nye og spennende skjermteknologier. Blant annet OLED, a-Si TFT LCD og LTPS LCD skjermer. Dette er skjermteknologier som kommer for fullt for bærbare PCer i løpet av et par år. Fordelen ved de nye skjermteknologiene er først og fremst lavere strømforbruk og bedre lysstyrke.

Panasonic var også veldig ivrig på å vise oss sin nye "Toughbook"-serie. Dette er bærbare for folk som jobber ut i feltet hvor slag og støt mot maskinen forekommer ofte. Disse maskinene tåler mildt sagt et trykk eller to.

I tillegg til de røffe "Toughbook"-maskinene til Panasonic har selskapet mye annet lekkert å vise frem. Blant annet super-tynne, men likevel meget kraftige bærbare PCer. Det er utrolig rart at det er ingen som fører disse modellene i Norge.

Les også