Til hovedinnhold

Rocket League blir gratis i sommer

Og samtidig flyttes det fra Steam til Epic Store.

Det populære konkurransespillet Rocket League, som byr på en blanding av fotball og bilracing, blir snart gratis å spille. De melder den Epic-eide spillutvikleren Psyonix i en pressemelding, og sier samtidig at de gjør en rekke forbedringer av spillet.

Blant annet vil spillet registrere progresjon på tvers av plattformer, slik at du enkelt kan hoppe mellom å spille på for eksempel PlayStation 4 eller PC-en, og alt du gjør på den éne maskinen vil bli husket når du logger på den andre. Dette inkluderer alt fra kosmetiske endringer til battle pass-progresjon og rangering i konkurransemodusen.

For PC-spillere vil spillet også flyttes over fra Steam og til Epic Games Store. Kanskje ikke så rart med tanke på at Epic kjøpte spillutvikleren i fjor. Du vil fortsatt kunne spille Steam-varianten i tiden fremover, men nye spillere vil bare kunne laste ned PC-versjonen av spillet via Epic Games Store.

Gir utstyr til eksisterende spillere

Som et lite plaster på såret til alle som har brukt penger for å kjøpe spillet tidligere, vil de få en rekke gratis utstyr når gratisversjonen slippes. Dette inkluderer blant annet alt av nedlastbart innhold som har blitt sluppet frem til i dag.

Ifølge nettstedet Tech Radar er utstyret tidligere spillere får utdelt såpass omfattende at man kanskje bør vurdere å kjøpe spillet før det blir gjort gratis, bare så man får alt dette utstyret.

annonse