Til hovedinnhold

Ny Iphone-programvare på plass

Det siste døgnet har det vært full aktivitet hos Apple. I går slapp selskapet en oppdatering av Itunes-programvaren, som nå er oppe i versjon 8.0.2. Dette ble sett på som en klargjøring for oppgradering av Iphone-programvaren. I dag tidlig ble da også denne sluppet løs.
Bedre kart
Vi har prøvd den nye versjonen og her har Apple gjort en del forbedringer. Den største endringen er nok å finne i kart- og Itunes-applikasjonen. Når det gjelder kart er det nå støtte for Google Street View, noe som ikke er veldig viktig for norske brukere enda. Derimot muligheten til å få veibeskrivelse når vi er ute og går kan være grei. Dette fungerer veldig greit, selv om det er noen små slurvefeil i forhold til oversettelser.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Med den nye kartfunksjonaliteten er det enklere å gå rundt i byen og sende adresser til andre


Av andre funksjoner som er implementert i kartapplikasjonen er det nå mulig å få opp adressen på nåler som festes på kartet. Denne nålen kan også flyttes rundt for mer nøyaktighet. Veg å gå inn på selve adressen er det nå også mulig å sende lokasjonen til andre via e-post. Alt i alt begynner kartapplikasjonen å bli imponerende, selv om den fremdeles mangler en fornuftig navigeringsløsning for bil.
Bedre innhold
Når det gjelder Itunes er det nå mulig å laste ned podcaster direkte fra mobilen, via Wi-Fi eller mobilnettet. Du kan søke opp podcaster fra Itunes-applikasjonen på Iphone, eller gå gjennom det bugnende tilbudet via et eget menyvalg i Itunes. Det er også mulig å gå til nedlasting av nye episoder direkte fra musikkspilleren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nå er det endelig mulig å laste ned podcasts direkte fra Iphone

Mest spennende er det nok allikevel at det nå skal være en reduksjon i antall mistede samtaler eller feil i oppsett av samtaler. Vi har prøvd dette så vidt uten å oppleve noen stor forskjell. Nå har vi imidlertid ikke beveget oss i de store problemområdene i så måte, så vi får heller komme tilbake til dette når vi har fått prøvd det bedre.

Det skal også være fikset noen småproblemer med e-post i forhold til henting av ny mail og formattering av HTML-post. Videre er det også gjort noen forbedringer i forbindelse med ytelse og stabilitet i Safari.

Mer om
annonse