Til hovedinnhold

Sjekk ut Google Stereo!

Det er alltid gøy å sjekke ut kule og fancy duppeditter, og denne gangen har turen kommet til Google. På elektronikkmessen Sound & Vision Bristol Show viste Chord Electronics frem en fascinerende enhet de kalte Google Carry – som er et lite stereoanlegg med søkegigantens velkjente logo og fargeestetikk.

Den finurlige Google-stereoen – hvis fulle navn er Google carry stereo audio system – er faktisk en offisiell enhet. Den er en omgjort versjon av Chord Electronics' Chordette Carry og har en drøss med innganger på baksiden i tillegg til støtte for Bluetooth.

Stereoanlegget skal virke med smarttelefoner, MP3-spillere, nettbrett, PC-er, CD-spillere og annet lydavspillingsutstyr man måtte finne på å kaste i dens retning. Anlegget består av komponentene Chordette Prime, Chordette Dual, Cordette Peach og Cordette Scamp som også selges separat.

Denne lille videoen demonstrerer kort hva Chordette Carry har å by på:

Google Carry er dessverre ikke til salgs for den gemene hop, og ser ut til å ha vært et bestillingsprodukt ment for intern bruk i Google-selskapet. Men det er vel lov til å drømme?

(Kilder: CrunchGear, Electricpig)

Flere bilder:

annonse