Stilig og retro boombox

Hvem husker vel ikke 80-tallets ikoniske ghettoblastere som ble båret rundt på skuldre av de hippeste av de hippe og kuleste av de kule med musikk på full guffe, til glede for alle i nærheten? Selskapet TDK har nylig annonsert to nye boombox-modeller med et friskt retrodesign som tar deler av ghettoblaster-estetikken og tilpasser den moderne teknologi og behov.

De to modellene – som foreløpig bare går under navnet TDK Digital Boombox – har et slankt og trendy design og er ment å være et kompakt lydanlegg for din MP3-spiller uansett merke, eller rett og slett bare en vanlig radio med FM/AM.

Den ene modellen har tre høyttalere – to vanlige høyttalere på 10 W og en 15 W-subwoofer i midten. Den andre modellen har bare to vanlige høyttalere, men får med en lærstropp som plaster på såret.

TDK Digital Boombox vil ha funksjoner som smarttelefonaktig berøringsskjerm for innstillinger og navigering, USB-port, RCA-kontakt og et audiostøpsel på 3,5 mm for andre høyttalere eller hodetelefoner hvis man skulle ønske det.

Prisen på den minste modellen vil bli på rundt 2400 kroner, mens den største får en pris på i underkant av 3000 kroner. Produktene vil antakelig bli gjort tilgjengelig tidlig i 2011.

(Kilder: Akihabara News, Cool Hunting, Geeky Gadgets, TFTS)

Les også
MP3-spiller for barskinger
Les også
Sjekk ut Google Stereo!
Les også
Søt, liten iPod-dock
Les også
Ny runde med LP til PC
Les også
JVC med lydopptaker for gatemusikere
Les også
Iriver avslører sin nye DAP
Les også
Elegant og kompakt hi-fi-anlegg
Les også
Kompakt høyttalersystem
Les også
Ipod-lyd fra Pioneer
Les også
80-tallet vender tilbake
annonse