Tek.no

Nyhet

Glem Apple Watch, hva med en Pip-Boy?

Kjøper du spesialutgaven av Fallout 4 får du med en ganske spesiell dings.

Gamespot/Bethesda
15 Juni 2015 15:00

I natt annonserte spillutgiveren Bethesda et nytt rollespill i Fallout-universet. Som vanlig loves vi eventyr i en stor, post-apokalyptisk verden full av mutanter, og denne gangen skal vi også få bygge vår egen landsby.

E3-trailer for Fallout 4.

Det kuleste med annonseringen var imidlertid at samlerutgaven av Fallout 4 kommer med en egen Pip-Boy. I spillet er Pip-Boy en retro-datamaskin som bæres på armen, litt som en stor og klumpete klokke.

Du må bruke din egen telefon

Versjonen som følger med samlerutgaven har ikke elektronikk, så for at den skal fungere må du åpne et lokk og legge inn mobiltelefonen din.

En spesialdesignet app brukes så for å få «datamaskinen» til å fungere som i spillet. Både iOS og Android støttes.

Om du føler at du ikke får nok rare blikk når du beveger deg ute blant folk, må dette være en perfekt nyhet for deg.

Pip-Boy-en vil også gjøre det veldig lett for andre Fallout-tilhengere å skjønne at du er en av dem. Kanskje den kan lede til et vakkert, nytt vennskap?

Pip-Boy-utgaven av spillet skal koste 129,99 euro, altså cirka 1150 kroner, så billig blir den ikke. Fallout 4 lanseres 10. november for konsoll og PC.

Lanserte mobilspill i natt

Mobilspillet Fallout Shelter. Foto: Bethesda

Allerede nå kan du komme i Fallout-stemning. Ifølge Gamer.no lanserte Bethesda nemlig et nytt mobilspill i natt. Det heter Fallout Shelter, og gir deg i oppgave å bygge ditt eget underjordiske kompleks.

Når atombombene hagler må nemlig menneskeheten flytte under jorden for å overleve, og du må lage en egen base der de overlevende kan ha det greit mens de venter på at strålingsverdiene skal gå ned og de kan gå ut i ødemarken igjen.

Spillet skal være inspirert av XCOM og SimCity, og er gratis. Det er dessverre bare ute på iOS.

Du trenger ikke å punge ut for samlerutgaven for å få deg en Pip-Boy
Fallout-fan laget fungerende Pip-Boy i Lego »

(Kilder: The Verge og Gamer.no)

annonse

Les også