Nyhet

HTC Desire møter SE Xperia X10

Det er først og fremst to Android-modeller det står mellom for norske brukere som vil ha en fullblods smarttelefon – HTC Desire og Sony Ericsson Xperia X10.
Motorolas Droid selges ikke i Norden. Nexus One selges i Norge, men finnes ikke i en norsk versjon, og er i utgangspunktet tiltenkt et annet publikum. I praksis er det samme mobiltelefon som Desire, men uten grensesnittet Sense. I tillegg har den en navigasjonskule i stedet for den optiske føleren på Sense. Dessuten er tastene under skjermen byttet ut med berøringsfelter på Nexus One.
Les også: Test av HTC Desire - Lett å bli glad i.
Les også: Test av Sony Ericsson X10 - Flaggskipet.

Alternativer

Det finnes nok noen som vil sverge til modeller som Samsung Galaxy, eller HTC Legend, som er litt mindre mobiltelefoner. Men disse har svakere prosessor og mindre skjerm.
Vi har kjørt benchmark-programmene Softweg på de telefonene, og også vurdert en del fysiske forskjeller, som skjermtype, skjermstørrelse, kamera, taster, musikkgjengivelse og kamera.
I stedet for å utrope en vinner har vi valgt å gi dere våre vurderinger og resultatene av benchmarkingen. Så er det opp til deg å avgjøre hvilken du mener er best.
Her har vi satt opp en tabell som sammenligner modellenes egenskaper.

Pris er uten abonnement, basert på prissøk i Internettbutikker og inkluderer frakt.

* På disse punktene er lavest score best.
** GSM+UMTS/2

Slik er tallenes tale. Klikker du på produktnavnet øverst i tabellen kan du lese mer om disse modellene. Så er det opp til deg å vurdere hvilken som passer deg best.

Les også
VIDEO: Slik blir "nye" Xperia X10
Les også
HTC stikker av med meny-guruer
Les også
– Multitouch hadde ødelagt brukervennligheten
Les også
Har du en av disse Sony Ericsson-telefonene?
Les også
Vi pakker ut HTC Desire
Les også
Slik er Sony Ericsson X10
annonse