Nye Mac-er lanseres tirsdag

Det har lenge gått rykter om at Apple vil lansere nye versjoner av sine bærbare maskiner Macbook og Macbook Pro neste tirsdag. Nå er ryktene bekreftet.
Innkaller til storlansering
Ifølge flere amerikanske nettsider har Apple sent ut invitasjon til en event nå på tirsdag klokken 10:00 amerikansk tid. Det vil si klokken 19:00 her i landet. Apple legger ikke skjul på hva de vil presentere denne gangen, for på invitasjonen er det bilde av oversiden av en bærbar maskin med Apples velkjente logo. nder står det "The spotlight turns to notebooks.
Det har vært mange spekulasjoner rundt hva Apple vil servere i sine nye maskiner. Ryktene går at selve rammen vil være skapt ut av et enkelt stykke titanium og at selve touchpaden på maskinen vil fungere som en helt egen trykkfølsom skjerm.


Apple har invitert amerikanske medier til en egen notebookevent tirsdag.
Kommer trolig store endringer
Om dette stemmer gjenstår å se, men det er rimelig sikkert at Apple denne gangen vil gjøre større endringer på sin maskinpark. Vanligvis pleier de nemlig ikke ha egne eventer når de gjør mindre endringer på sine bærbare maskiner, som for eksempel når de la inn kraftigere prosessor og mer minne. Sist Apple hadde storlansering med bærbar maskin var da Apple Air ble lansert.
Teknofil vil følge med på Apples planer og holde deg oppdatert under lanseringen tirsdag.

Les også
Første titt på de nye Macbook-ene
Les også
Storlansering fra Apple idag
Les også
Gratis Iphone-ringelyd med Itunes
Les også
Er dette nye Macbook Pro?
Les også
Gjør Mac-en din raskere
Mer om
annonse