Tek.no

Nyhet

Acer leverer Chromebook

Men i første omgang til USA.

Arsæll Benediktsson
28 Juni 2011 10:57

Google har tidligere kunngjort lansering av bærbare maskiner med operativsystemet Chrome forhåndsinstallert. Første PC-leverandør ute var Samsung, som presenterte en slik maskin i forrige uke.

Nå er det Acer sin tur som lanserer Acer AC700 Chromebook med forhåndsinstallert Google Chrome. Det dreier seg om en ultraportabel bærbar maskin med rask oppstart (ti sekunder, ifølge en pressemelding).

Acer AC700 har Wi-Fi-forbindelse (Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wifi Certified), og batterikapasitet på opptil seks timer med 6-celler batteri. Maskinen har en vekt på rundt 1,3 kg, og en tykkelse på rundt 2,5 cm.

Videre er maskinen utstyrt med Intel Atom N570 dobbelkjerneprosessor og 2 GB DDR3 minne. Den har 16 GB SSD for lagring av lokale filer, to USB 2.0 porter, HDMI-utgang, 4-in-1 kortleser, 11,6-tommer HD Widescreen CineCrystal LCD med LED-baklys, og integrert HD 1,3 MP webkamera.

Les mer på acer.com.

Tilgjengelighet og pris

Acer AC700 Chromebook vil i første omgang kun være tilgjengelig i USA, og prisen skal ligge på rundt 349,99 amerikanske dollar.

(Kilder: Techpowerup, Acer)

Les også
Acer med passiv 3D-skjerm for gamere
Les også
Sikkerhetseksperter hudfletter Chrome OS
Les også
Chrome OS rykker nærmere
Les også
Chrome OS er snart her!
Les også
Google PC trolig klar til sommeren
Les også
114 000 kroner for Chrome-innbrudd
Les også
Stallman slakter Chrome OS
annonse

Les også