Til hovedinnhold

Les de første iPad 2-sniktittene

I går lanserte Apple sin andre iPad-modell, som både er slankere og lettere, og har en kraftigere prosessor enn forgjengeren.

Les også: iPad 2 er lansert

Nå har de første sniktittene dukket opp på internasjonale mobilnettsteder, og førsteinntrykkene svinger fra mild begeistring til vill begeistring.

ITPRO - Som forventet

Britiske ITPRO.co.uk virker fornøyd med iPad 2, selv om den ikke har like mange finesser som de hadde håpet på.

- iPad 2 er kanskje ikke den dramatiske forbedringen i forhold til originalen som noen av oss her på ITPRO hadde håpet på, men den matcher spesifikasjonene til mange av dens kommende rivaler. Den har også én fordel som disse rivalene ikke har - nemlig en bekreftet salgsdato i Storbritannia, 25. mars. Andre produsenter har en tøff oppgave i vente, skriver nettstedet i sin konklusjon.

Les hele sniktitten til ITPRO her

PC Advisor - "Kudos" til Apple

Et annet britisk nettsted, PCadvisor.co.uk, mener iPad 2 er en kraftig forbedring fra den første iPad-en.

- Apple iPad 2 representerer en heftig oppgradering for Apples nettbrett, ved å være tynnere og kjappere, og at den har to kameraer. Kudos til Apple da, at iPad 2 vil koste det samme som den første utgaven, skriver PC Advisor i sin sniktitt.

Les PC Advisors førsteinntrykk her

Tech Radar - Mye bedre enn konkurrentene

De siste par ukene har flere påpekt at iPad 2 egentlig ikke byr på så veldig mye mer enn førstegenerasjons iPad. At den snarere burde blitt kalt iPad 1.5, eller noe slik. Det er Tech Radar overhodet ikke enig i.

- Folk som hevder at dette er en liten oppgradering ser bare ikke det store bildet her; iPad 2 kjennes og oppleves markant forskjellig fra sin forgjenger. Det er en overflod av endringer - noen kosmetiske, noen under dekselet - og disse har til sammen løftet et produkt som tidligere føltes som en luksus-enhet, til en enhet som er både hode og skuldre høyere enn sine konkurrenter for øyeblikket. Den lettere, tynnere iPad 2 er bedre å holde, bedre å bruke og bedre å se på - og hvis det ikke anses å være viktige oppgraderinger, så har vi kanskje ikke forstått poenget, oppsummerer Tech Radar.

Les hele hyllesten av iPad 2 hos Tech Radar

Wall Street Journal - Video med Walt Mossberg

Journalist Walt Mossberg i Wall Street Journal har rykte på seg for å være godt informert når det gjelder Apple-produkter. Foreløpig har han bare gitt sine førsteinntrykk av iPad 2 etter lanseringen i et videointervju:

Engadget.com - Denne saken er sykt rask!

Ved første øyekast konkluderte Engadget med at iPad 2 virket omtrent lik som den første, bortsett fra de ytre forbedringene. Så kom de tilbake med en oppdatering:

- Denne saken er sykt rask. Vi tuller ikke - den er stekende kjapp. Alt på iPad 2 føles som om det er på turbo, skriver nettstedet i sin sniktitt.

- Dette er et evolusjonært steg videre (for iPad), men vi føler absolutt ikke at den mangler noen funksjoner. Folk kommer til å sluke opp disse når de ser de nye applikasjonene som kommer.

Se videosnutter av iPad 2 hos Engadget

Les også: Nå får du snart bedre iPhone

(Kilder: ITPRO.co.uk, PC Advisor, Tech Radar, Wall Street Journal, Engadget)

annonse