Til hovedinnhold

Vi pakker ut iPad 2

iPad 2 har et magnetisk deksel som også kan brukes som fot for nettbrettet.

Det er i overkant av tre uker siden Apples nyeste nettbrett, iPad 2, ble lansert. I dag er nettbrettet tilgjengelig for norske kunder.

Da vi tok turen forbi noen av elektronikkbutikkene i Oslo sentrum fant vi ikke de helt store køene, men i Apple-avdelingen i Expert Klingenberg ventet det i overkant av ti utålmodige iPad-kjøpere rundt klokken tre.

Har kun nok til ventelistene

Rett før klokken fem får svar fra kundetelefonene til Expert og Elkjøp at det har begynt å samle seg en kø i de fleste av kjedenes butikker. Fra Expert får vi opplyst at de håper å kunne ha nettbrett også til de som ikke kommer helt først, men at lagrene nok stort sett er tomme før kvelden er omme.

Vanskelig tilgang er også tilfellet når vi ringer rundt til Eplehusets avdelinger i Norge. Avdelingene i Oslo, Trondheim, Fredrikstad og Bergen forteller at de kun har nok nettbrett inne til å dekke ventelistene.

To til tre uker fra Apple

Eplehuset i Ålesund hadde derimot noen nettbrett til rådighet også for de som ikke har bestilt i forkant.

På Apples egne nettsider er det også mulig å kjøpe iPad 2, men her er må man belage seg på å vente i to til tre uker, dersom informasjonen på Apples nettsider er riktig.

Redaksjonens testeksemplar av iPad 2 ankom også i dag, og vi laget en kjapp oppakkingsvideo som du kan se nederst i saken.

Les også:

annonse