Til hovedinnhold

Klassisk design fra Samsung

Nokia har hatt stor suksess med sin "Classic"-serie, og trenden viser at nordiske forbrukere liker det enkle og klassiske designet. Nå følger Samsung opp med to nye modeller.
Enkelt i Norden
Produktutviklerne hos Samsung har sett på markedstrender for de nordiske landene, og funnet ut at vi tydeligvis er mer glade i vanlige telefoner, altså ikke flipp eller skyvevarianter, som er vesentlig mer populære i andre deler av verden. De to nye modellene er enkle og stilrene i børstet stål. og Samsung Soulb er innholdsmessig en tro kopi av den vanlige Soul-varianten, men bare i nytt design.
Soulb kommer med et kamera på tre megapiksler, turbo 3G, radio og muligheter for musikkavspilling, samtidig som den veies inn til kun 89 gram. Med en tykkelse på kun en centimeter burde det heller ikke by på problemer å ha den i bukselomma. En gigabyte minne, muligheter for micro-SD-kort og støtte for både blogging og RSS-feeder er også funksjoner som mange brukere vil sette pris på.
Samsung Soulb lanseres i oktober og vil ha en veiledende utsaglspris på circa 2.700 kroner.
Enkelt og greit
L700-modellen er på ingen måte noen revolusjonerende mobil, men liten, lett og i børstet stål og en vekt på circa 100 gram. L700 kommer også med turbo-3G, radio, musikkavspilling, men du må nøye deg med et kamera på to megapiksler. Du har derimot også muligheter for blogging og lesing av RSS-feeder. L700 lanseres også i oktober, med en veiledende utsalgsrpis på 1.700 kroner.
– Hvert design har sine fordeler. I og med at forbrukerne i Norden foretrekker klassisk design skal de også ha muligheten til å velge en kvalitetsmobil fra Samsung, sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for mobiltelefoner i Samsung.

Mer om
annonse