Nyhet

Rediger GoPro-videoene dine rett på mobilen

Lanserer nytt verktøy for de populære actionkameraene.

For mange er nok mye av poenget med å ta opp spennende videoer med actionkameraer er å kunne dele videoene med andre. Nå har GoPro gjort dette vesentlig enklere og kjappere med en ny oppdatering av den mobile applikasjonen.

Som man kan lese på GoPros nyhetsside innebærer den nye oppdateringen at man nå kan foreta kvikk redigering av videoene direkte på mobiltelefonen eller nettbrettet mens du er på farten, for deretter å enkelt dele det på for eksempel sosiale medier.

Lar deg velge seksjoner

For å komme i gang må du sørge for at du har den seneste versjonen av programvare installert på kameraet, og den seneste versjonen av GoPro-appen på mobilen eller nettbrettet.

Ved å koble opp den mobile enheten din til kameraet kan du deretter velge ut bestemte seksjoner av videoene på enten 5, 15 eller 30 sekunder som du har lyst til å dele med andre.

Finjusteres og deles

Disse seksjonene «rammes» så inn, og for å finjustere start- og sluttpunktet til seksjonene kan du simpelthen dra rammen frem og tilbake, mens lengden på seksjonen altså forblir den samme. Deretter kan du spille av det utvalgte klippet for å sjekke at alt er riktig, for så å velge hvor du vil dele klippet.

Om du ikke ønsker å dele klippet kan du selvsagt også lagre det lokalt. Kravet for å kunne bruke den nye funksjonen er altså at du har et Wi-Fi-kompatibelt GoPro-kamera, samt den nyeste programvaren installert. GoPro har laget en demonstrasjonsvideo av funksjonen som du kan se under.

Vi har testet GoPros nye, kubeformede kamera: Er det verdt den høye prisen? »

Les også
GoPro slipper heftig VR-rigg
annonse