Tek.no

Nyhet

Opptil 500 000 mistet TV 2-kanaler

Tre nye TV 2-kanaler forsvinner for Canal Digitals kunder.

Montasje: iStock Photo, Canal Digital, TV 2
Rolf B Wegner
23 Nov 2012 10:35

Natt til i dag ble nok et dolkestøt i samarbeidet mellom Canal Digital og TV 2. De to selskapene satt i forhandlinger helt til midnatt om å fornye avtalen, uten at det ble noen enighet dem i mellom. Resultatet: Tre av TV 2s nisjekanaler forsvinner fra Canal Digitals kabeltilbud. Har du parabol fra Canal Digital merker du ikke noe til dette.

Siden fristen for å komme til enighet gikk ut natt til i dag, ble kanalene det er forhandlet om allerede fjernet fra Canal Digitals tilbud ved midnatt. Fra før av er TV 2s sportspakke og TV 2 Zebra fjernet fra Canal Digitals kabler.

Disse kanalene forsvinner:

  • TV 2 Nyhetskanalen
  • TV 2 Filmkanalen
  • TV 2 Bliss

Langvarig konflikt

At det har vært litt gnisninger mellom de to partene i lang tid er ikke spesielt hemmelig, og det store stridsspørsmålet er hvor mye Canal Digital skal betale TV 2 for å kunne sende kanalene ut til sine kunder.

– Slik det ser ut nå virker ikke TV2 særlig interessert i å få på plass en avtale med oss, det syns vi er trist overfor de av kundene våre som ønsker seg disse nisjekanalene, sier produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-tv i en pressemelding.

– Fra Telenors side kom det i siste runde et krav om at avtalen skulle kobles til forhandlinger om ny avtale for parabol, der eksisterende avtale løper ut på et senere tidspunkt. Slik dette kravet var utformet var det umulig for TV 2 å akseptere, sier kommunikasjonsdirektør i TV 2 Rune Indrøy til NTB.

Hva tror du? Blir det Canal Digital som får svi for dette, eller er det TV 2?

(Kilder: TV 2 og Canal Digital)

Les også
Klagestorm mot Canal Digital – nå krever ombudet svar
Les også
Canal Digital-kunder får tilbake nisjekanalene
Les også
TV 2 og Canal Digital går til retten
Les også
Opptil en halv million kan miste TV 2-kanaler
Les også
Saksøker Apple, Spotify og Amazon
Les også
– TV2 har fått samme tilbud som alle andre
Les også
Spar tusenvis av TV-kroner i året
Les også
TV 2 bryter med Canal Digital
Les også
Snart kan du velge kanaler selv hos Canal Digital
annonse

Les også