Til hovedinnhold

Sony stanser PSP-mobilen

Ryktene om at Sony eller Sony Ericsson lanserer en Playstation Portable (PSP)-mobil, har i lengre tid svirret i mobilverdenen. Med Sony Ericssons suksess med kameramobiler merket Cybershot, og musikkmobiler med Walkman-funksjon, har det vært ventet at mobilprodusenten ville lansere spillmobiler med varemerket Playstation.

Sony skal imidlertid ha stoppet Sony Ericssons PSP-mobil allerede da den var på tegnebrettet. Etter sigende var årsaken at de ønsker å lansere en Playstation-mobil – uten Ericsson – når de kan tilby en ”brukeropplevelse som matcher Sonys egenproduserte produkter”, ifølge Mobile Today.

Sony Ericsson splittes?

Det er ingen skjult hemmelighet at Sony Ericsson har slitt i motvind en stund, og at det særlig tærer på Sonys økonomi å være den ene halvdelen av dette selskapet. At styret i Sony nekter Sony Ericsson tilgang til Playstation-varemerket, tolkes som at det går mot splittelse av selskapet.

En talskvinne fra Sony Ericsson sier derimot ifølge Mobile Today, at de ”kontinuerlig vurderer” sine lanseringsplaner, og at de vil se nærmere på varemerkene Bravia og Playstation ”i tiden fremover”.

Mer om
annonse