Fargerik miniputt fra Samsung

Samsungs serie Yepp-mp3-spillere vokser seg stadig større, og har nå fått nok et tilskudd. Produsenten har hittil ikke hatt noe særlig til utvalg i den mer kompakte klassen mp3-spillere – nykomlingen Yepp U3 skal fra nå av ta seg av denne rollen.

U3 kan ikke kalles noen teknologibombe, men har likevel hva en forventer. Den kan også skilte med et stilrent ytre som fås i enten hvitt, grønt, rosa, blått eller sort.

Spilleren finnes i kapasitetene 1, 2 og 4 GB, som tilsvaret inntil 1000 låter i god kvalitet. Formatene som støttes er mp3, wma, ogg og asf.

Skulle du gå lei av de innlagte sangene, kan du benytte deg av FM-radioen, som for øvrig støtter RDS. I tillegg sørger den innebygde mikrofonen for diktafonmuligheter. All navigering skjer på dens OLED-skjerm på fire linjer.

Batteriet er oppladbart, og kan holde i inntil 15 timer. Spilleren lades gjennom den innebygde USB 2.0-kontakten. Målene er på pene 25,4 x 80 x 11 millimeter., og U3 veier beskjedne 22,8 gram.

Prisene på Samsung Yepp U3 antas å ligge på 800, 1000 og 1500 kroner for versjonen med henholdsvis 1, 2 og 4 GB minne, og spilleren vil i følge Samsung komme i salg allerede denne måneden.

Les også
Samsung U3
Les også
Ny mp3-spiller fra Bang & Olufsen
Les også
Her er Archos' nye mediaspillere
Les også
Samsung banker iPod Nano
Les også
iPod Shuffle
annonse