Tek.no

Nyhet

Denne batteripakken passer i lommeboka

Slimger er bare litt større enn et kredittkort.

Indiegogo
Vegard Haugen
18 Des 2014 06:00

Må du lade smartmobilen din flere ganger om dagen? I så fall er du ikke alene. Dagens Litium-ion-batterier har for dårlig kapasitet til å takle mobilbruken til en som bruker mobilen hyppig.

Selvsagt kan du sørge for å lade den via en stikkontakt enten på jobb eller hjemme. Likevel virker det som om stadig flere får øynene opp for såkalte batteripakker eller nødladere – altså, et lite, oppladbart batteri du kan pakke med deg i en sekk eller en veske.

Men selv disse kan bli for store å drasse med seg overalt. Nå melder Slashgear at en mer praktisk batteripakke har gjort stor suksess på fellesinnsamlingstjenesten Indiegogo. Dingsen heter Slimger, og er et nødbatteri som skal få plass i lommeboka di.

Tar liten plass

Slimger kommer i mange farger.Foto: Indiegogo

Slashgear hevder at dette muligens er den mest praktiske nødladeren de har sett til nå. Ettersom Slimger bare er litt større enn et kredittkort, vil den få plass i en romslig lommebok. I alle fall vil formen gjøre det lettere å plassere i en lomme.

Målene til Slimger er 92 mm høyde, 66 mm bredde og 4.8 mm dybde. Batterikapasiteten er på 1400 mAh, noe som egentlig ikke er all verdens. Det vil ifølge utvikleren likevel gi deg rundt fem timers ekstra taletid, 95 timers ekstra standby, eller fire timer mer til å surfe på Internett via mobilen.

Dingsen finnes i en micro-USB-versjon og en (Apple) Lightning-versjon. Ledningen er festet i selve dingsen. Det skal angivelig ta en time å lade opp Slimger, og rundt en halvtime å lade mobilen via dingsen.

Pris: Ca. 330 kroner til Norge

Via Indiegogo fikk utviklerne inn over seks ganger så mye som de 10 000 de ba om, og produktet er allerede klart til utsending. Bestiller du nå, skal du tilsynelatende få Slimger i posten i januar.

Prisen for én er 31 dollar (232 kroner), samt 40 kroner i frakt. Ifølge kalkulatoren til Toll.no, vil merverdiavgift komme på 66 kroner. Dermed blir totalprisen ca. 330 kroner hvis du vil bestille den til Norge.

Les mer på Indiegogo.

Til sammenligning får du for eksempel Sonys nye batteripakke (micro-USB) CP-V3 for snaue 250 kroner. Denne er kanskje ikke like praktisk, selv om den er liten, men gir deg til gjengjeld hele 3000 mAh ekstra kapasitet.

Trenger du en batteripakke til mobilen?
Disse kan du bestille fra norske nettbutikker » (Prisguide.no)

annonse

Les også