Tek.no

Nyhet

– Ny iPhone og iPad i september

Analytiker tror Apple vil lansere nye iOS-produkter tidligere enn ventet.

24 Juli 2012 13:00

Mange ventet at neste generasjon iPhone ikke ville melde sin ankomst før oktober. Hvis analytikeren Ming-Chi Kuo får rett kommer Apple til å lansere både en ny telefon og to nye nettbrett allerede i september.

Telefonen det er snakk om er selvsagt sjette generasjon iPhone. Det er stadig uklart nøyaktig hva telefonen vil hete, men akkurat som før lanseringen av iPhone 4S blir den kommende telefonen omtalt som iPhone 5.

Mindre iPad i september

Ryktene om en mini-utgave av iPad har gått i lange tider allerede, og analytikeren hevder vi får stifte bekjentskap med en 7 tommer stor iPad-utgave i løpet av september.

Det hevdes fra andre kilder at maskinvareprodusenten Foxconn nå ansetter fabrikkarbeidere i stor stil for å øke kapasiteten i forkant av lanseringen.

Apple skal også ha gjort noen endringer på designen til sin nåværende, tredjegenerasjons, iPad. Endringene er ikke synlige men skal kunne senke produksjonskostnader og gjøre enheten mindre varm under bruk.

Les også: Slik så iPad ut åtte år før lanseringen

Oppdaterer alle iOS-dingsene

Ved siden av disse enhetene er det ventet at også Apples musikkspillere vil få helt ny design i september. iPod Touch og iPod Nano kommer til å arve teknologi fra både iPhone 4S og den kommende telefonen fra Apple.

Dermed kan det se ut til at Apple er i ferd med å oppdatere hele sitt iOS-utvalg på én liten måned.

Ming-Chi Kuo og KGI Securities venter at Apple vil se en svak nedgang i salget i forkant av salgsstart for neste generasjon iPhone. I fjerde kvartal vi imidlertid pilene peke bent oppover for Apple, om vi skal tro Kuo. Han beregner at Apple vil selge 55 millioner telefoner og 24 millioner nettbrett i årets siste tre måneder.

Les også: Nå bytter Apple bunnplugg

(Kilde: appleinsider.com)

Les også
– Nei, vi kommer ikke med mobil
Les også
Samsung Galaxy Tab 2 10.1: Slik er andre generasjon Galaxy Tab 10.1
Les også
Apple skuffet
Les også
Nå er Galaxy Tab 7.7 forbudt i EU
Les også
Ny app kommuniserer med fuglekvitter
Les også
BTH-033: Rent og pent, uten en tråd
Les også
– Nå bytter Apple bunnplugg
Les også
Nå virker tale og SMS via 4G
annonse

Les også