Tek.no

Nyhet

Hotmail oppgraderes, igjen

28 Sept 2010 07:48

Microsoft satte i løpet av sommeren i gang en oppgradering av e-posttjenesten Hotmail, eller Windows Live Hotmail som tjenesten nå heter.

Planene er å fortsette prosessen med endringer og forbedringer i løpet av høsten også. Blant endringene er at Facebook Chat snart skal bli integrert del av Hotmail. Microsoft øker maksgrensen på vedlegg til 10 GB, det vil si nettlagringstjenesten Skydrive blir nå tilknyttet Hotmail. Det skal snart også være mulig for brukerne å opprette undermapper i Hotmail, og på den måten organisere meldinger på egen hånd.

Videre har Microsoft planer om å forbedre sikkerheten i Hotmail. Det skal blant annet være vanskeligere for eventuelle angripere å blokkere riktige kontoeiere å få tilgang til sin egen konto. Det skal også bli mulig for brukere å aktivere Secure Socket Layer (SSL), og på den måte kryptere meldinger.

De nye funksjonene skal etter planen være på plass i løpet av oktober, mens noen av dem kan være på plass allerede.

Hotmail-trøbbel

Det er kommet meldinger fra flere brukere som har problemer med å logge seg inn på sin Hotmail-konto, blant annet i diskusjonsforumet til Windows Live Solution Center.

Det kan godt hende at problemene skyldes oppgradering av Hotmail-tjenesten, men dersom problemene vedvarer kan berørte brukere prøve å ta kontakt med Microsoft Support.

(Kilde: Neowin (1), Neowin (2))

Les også
Legger ned bloggtjeneste
Les også
Gmail får bedre innboks
Les også
Ny Hotmail klar for alle
Les også
Guide: Thunderbird-utvidelser
annonse

Les også