Tek.no

Nyhet

Samsung utsetter Lollipop i Norge

Toppmodellene venter fortsatt på Android 5.0.

Shutterstock/Samsung/Google/Teknofil.no/montasje
12 Mar 2015 09:20

Mange Android-brukere går nå rundt og venter på oppdateringen Google har lovet oss så lenge: Android 5.0 Lollipop. Det er imidlertid opp til mobilprodusentene om og når akkurat din mobiltelefon vil bli oppdatert, og Engadget varslet nylig om noe som trolig angår svært mange her til lands.

Lollipop til Samsung Galaxy S5 og S4 blir utsatt på ubestemt tid i Norge.

– Vi er klar over problemene

Det er Samsung Norge selv som varslet om utsettelsen, som skjer grunnet en mengde feil i den første versjonen. Samsung-brukere i andre land som allerede har fått den har blant annet meldt om at telefonen plutselig krasjer, at menyene hakker og at kontakt-appen blir lite samarbeidsvillig. Like lite samarbeidsvillig skal visstnok alarm-appen være, pluss at både S5 og S4 plutselig og uventet fryser.

Galaxy S5 får ikke Lollipop like tidlig som planlagt. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

At begge telefonen fortsatt vil bli oppdatert, er det ingen tvil om. Men når det skjer, er skutt ut i det blå. Samsung hevder imidlertid at de jobber på spreng med å fikse problemene:

– Vi er klar over problemene noen brukere opplever etter å ha installert oppdateringen Android 5.0 Lollipop, og har nå stoppet den nåværende versjonen. Vi jobber for fullt med en ny oppdatering som inneholder løsninger på problemene som har blitt rapportert til oss, inkludert en ny løsning for lydløs modus. Vi håper på å kunne sende ut oppdateringen om kort tid, og vil holde dere oppdatert her på Facebook, skriver Samsung Norge.

Posten er for øvrig to uker gammel, men vi har altså fortsatt ikke sett snurten av Lollipop på hverken S4 eller S5.

Er du oppgitt over Samsung-telefonen din?
Da hjelper det kanskje å se at noen fant på å skyte den med rifle »

(Kilde: Facebook via Engadget)

annonse

Les også