Tek.no

Nyhet

Smarttelefon for luksusslavene

14 Sept 2009 13:30

En ny luksusmobil fra Nokia har dukket opp i en video. Den nye luksusmobilen skal hete Erdos, og ta over etter 8800-serien. Nykommeren skal kjøre S60 i stedet for S40, slik at også luksusslavene kan bruke fleroppgavekjøring og laste ned ny programvare. 

Formfaktoren i Erdos er den samme som i 8800-serien. Det vil si at du skyver ned et deksel for å avduke tastaturet. Men i Edros blir i tillegg tastaturet heiset frem automatisk når du skyver ned tastaturdekselet. 

Stilren metallklump

Hele skallet av telefonen er i finpolert rustfritt stål, og telefonen ser ut som én sømløs klump av metall. Skjermen er speilblank, slik at den blender inn resten av metallutførelsen. Skjermen skal også virke som et speil på avstand, slik at du kan skrive meldinger uten at andre leser dem. 

Det er imidlertid høyst usikker om telefonen har trykkskjerm eller ikke. Trykkskjerm er ikke nevnt i videoen, og du kan muligens bare trykke på bestemte punkter. På en annen side ser grensesnittet ut som S60 5th Edition for trykkskjermmobiler, med Widgeter fra Nokia N97. 

Her kan du se en (ganske så lavoppløst) video av Nokias nye luksustelefon:

(Kilde: symbian-freak.com)

Les også
Ville du brukt 800 000 på denne?
Les også
18 karat Nokia
Les også
Luksuriøs klapp fra Vertu
Les også
Lar du deg imponere...
Les også
Ny gullmobil fra Nokia
Les også
Ny Porsche-mobil lansert
Les også
Nokia 8800 Arte
annonse

Les også