Nyhet

Etter bare seks dager var «Ragnaros» død i WoW Classic

I 2005 tok det mange måneder å gjennomføre den samme bragden.

For nesten nøyaktig én uke siden åpnet Blizzard opp dørene for World of Warcraft Classic: En relansering av «gamle» World of Warcraft. Spillet er helt likt som det var i gamle dager, noe som gjør det langt mer tidkrevende, og til dels vanskeligere, enn dagens moderne versjon.

Likevel har det første, store «bossen» i spillet – Ragnaros – allerede blitt drept av et europisk laug kalt APES. Det tok dem bare 6 dager. Som om ikke det var nok tok de de turen innom dragen Onyxia i etterkant, og drepte henne også. Det var en bragd ingen kunne forestille seg da spillet først ble lansert tilbake i høsten 2004.

Fra måneder til dager

I gamle dager tok det 69 dager for spillere å klare å beseire Onyxia. Det var en drage man var nødt til å samle 40 spillere for å klare å beseire, og ble sett på som noe av det vanskeligste man kunne gjøre i spillet.

Det vanskeligste var å klare å komme seg gjennom hele Molten Core – hvor man også måtte være 40 spillere – for å klare å beseire 10 forskjellige «bosser». Ragnaros var den siste og sterkeste av bossene.

I gamle dager tok det hele 153 dager før det første lauget klarte å komme seg gjennom hele Molten Core og drepe Ragnaros for første gang.

Nå ble det altså gjort på bare seks dager, av lauget APES, med 40 dårlig utstyrte karakterer.

Selv om Molten Core egentlig bare er ment for spillere som har nådd nivå 60, er det mulig å komme inn allerede etter nivå 55. I gamle dager var det imidlertid ansett som selvmord å gå inn der før nivå 60, spesielt uten utstyr som beskyttet deg mot ildangrepene alle bossene brukte. APES hadde imidlertid 15 av 40 spillere som ikke hadde nådd nivå 60 ennå, bare én person med «tank»-utstyr og ingen med ildbeskyttelse.

Likevel klarte de å bekjempe Ragnaros – raskere enn noen andre i verden.

Vi har også spilt World of Warcraft: Classic:
Les om Finn Jarles første møte med Azeroth »

annonse