Til hovedinnhold

Canal Digital lanserer ny iPad-tjeneste

Nå kan du se flere TV-kanaler direkte på nettbrettet.

Canal Digital skriver i en pressemelding at de nå har lansert en ny tjeneste for sine parabolkunder som har en Apple iPad. Med den ferske appen Canal Digital GO vil disse kundene få tilgang til opptil 22 direktesendte TV-kanaler og arkiv for den siste uken uten ekstra kostnader.

– Med Canal Digital GO på nettbrett har vi nå et TV- og underholdningstilbud som kombinerer det beste fra satellitt-TV og strømmetjenester. Kundene får enda større frihet til å velge hvor, når og hvordan de vil se på TV. I tiden som kommer vil vi lansere en rekke nye tjenester i appen samtidig som vi vil legge ut flere nye TV-kanaler, sier Roger Von Zernichow, konstituert adm. dir i Canal Digital Norge.

Tanken er at innholdet du får via appen skal gjenspeile det du betaler for i parabolabonnementet ditt. Abonnerer du på filmkanalene til C More, vil også flere filmer og TV-serier være tilgjengelig på iPad.

Android-brukere må vente

Canal Digital har i første omgang prioritert iPad-brukere, men lover at også de med Android-nettbrett skal får GO-appen «i løpet av 2015». Windows Surface er ikke nevnt overhodet i pressemeldingen. Neste år vil appen også komme til iPhone og Android-mobiler.

Innholdsleverandøren jobber samtidig med å lage en offline-funksjon som også vil komme i 2015. Videre lover de at det vil komme mer barnevennlig innhold til appen.

Åpent for alle frem til mars

I pressemeldingen opplyser Canal Digital at tjenesten vil være tilgjengelig for alle sine parabolkunder frem til 1. mars, 2015. Deretter vil det kun tilbys de som betaler for Canal Digital PLUS-abonnement og de som har TV-er i flere rom med Canal Digital-dekodere.

For å få tilgang til den nye appen, må du på forhånd ha registrert deg som bruker hos Canal Digital.

På spørsmål om hvorfor ikke Canal Digitals kabelkunder får den samme appen, svarer parabolselskapet følgende på Twitter:

Her ser du siste sesong av The Newsroom
TV-serien vises dagen derpå hos flere norske strømmetjenester »

(Kilde: pressemelding)

annonse